Electric shocks 'improve' dried herbs taste
전기충격으로 건조된 허브 맛 개선


Fresh basil is a tasty herb loved by millions.
신선한 바질은 수 백만명이 좋아하는 맛있는 허브입니다.

But when it's dried and put in jars it can lose taste and aroma.
하지만 건조되어 병에 담겨지면 맛과 향을 잃을 수 있습니다.

These researchers say they've found a way to make dried herbs taste almost as good as fresh......by giving them short electric shock s.
연구원들은 허브에 짧은 전기충격을 가함으로써 건조된 허브를 신선한 상태로 만드는 방법을 발견했다고 말합니다.

The shocks open up the leaf's pores.
전기 충격으로 나뭇잎의 기공을 개방합니다.

"Leaves, like aromatic herbs like basil or dill, they are very sensitive to drying, so they lose color very quickly and lose aromas during drying. So with the technology here what we do is to affect the leaf in the way these pores are damaged and then they're permanently opened and the dehydration is faster."
"바질이나 딜 등 향기가 좋은 허브의 잎은 건조에 매우 민감하므로, 건조하는 동안 매우 빨리 색을 잃고 향을 잃게 됩니다. 그래서 이 기술을 통해 우리가 하는 것은 기공들을 손상시키는 방법으로 잎에 영향을 주면 기공은 완전히 개방되어 건조가 더 빨라지게 됩니다."


The technique halves the drying time, cutting commercial costs. The team plan to test their technique on dill and oregano. "I think it's marvelous that you can affect biological processes it can actually produce an increased wellbeing to people by having much more taste in a handy product like dried herbs." The researchers applied for a patent for the technique and are working with a private company to scale it up and launch commercially.


나머지 번역을 보려면 다음  URL로 방문해 주세요. 

http://hunift.blogspot.kr/2017/05/reuters-electric-shocks-improve-dried.html




+ Recent posts